Eindelijk is het zover: onze compleet vernieuwde website is online!

Een periode van nadenken over de nieuwe lay-out begon zo rond februari dit jaar.  Naast het ontwerpen van de website stond het ontwikkelen van nieuwe fotocursussen, fotoworkshops en masterclass fotoreizen op het programma. Al met al een intensief proces. Met name voor de fotoreizen welke al enige tijd op de plank lagen om in de markt te gaan zetten.

Nu, een half jaar later, kunnen we in ieder geval met trots zeggen dat de missie geslaagd is.

We hebben in het cursusblok een jaarcursus natuurfotografie toegevoegd. We zullen met een kleine groep een jaar lang de creativiteit gaan ontwikkelen op de verschillende gebieden in de natuurfotografie. Iedere deelnemer eindigt het jaar met een zelfgekozen portfolio.

Het programma van fotoworkshops is iets aangepast. Ieder jaar zal dit wel een nieuwe bestemmingen met zich meebrengen.

Met name de fotoreizen zijn uitgebreid. We richten ons op intensieve begeleiding om deelnemers ook echt te laten groeien. Als een ware kunstenaar door verbinding met de omgeving en het onderwerp. Op deze wijze scheppen we de voorwaarden om de creativiteit te ontwikkelen.

Ook digtalisering van 8 mm films, videobanden en audio alsmede printservice van foto’s en canvas doen we in ons eigen laboratorium.

De komende tijd zal in het teken staan om ons uitgebreide programma uit te rollen. De kinderziektes, die her en der nog zitten, te perfectioneren. Ook dat is weer een mooie uitdaging.

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website. Scroll langs de foto’s in het portfolio en we horen graag wat u ervan vindt. Opbouwende, positieve kritieken en complimenten zijn altijd welkom.