Theorie & praktijk

Basiscursus fotografie

Groei tot een fotografische kunstenaar !
Ja, ik doe mee !
 • Basiscursus fotografie aan huis
 • Dé UITGEBREIDE BASISCURSUS VOOR BEGINNERS !
 • Leer je camera kennen in één dag
 • zet de eerste stappen in je creativiteit
 • Breng de theorie direct in praktijk
 • € 179,00 per deelnemer excl. reiskosten
 • 2 maanden nazorg na de cursus

Informatie

 • Wil je graag de beginselen leren over diafragma, sluitertijd en ISO?
 • Heb je een mooie camera maar geen idee waar al die knoppen voor dienen?
 • Wil je een “click” met de camera krijgen en groeien als fotograaf?

Dan is deze basiscursus fotografie beginners een ideale instap.

Wat je gaat leren

Je leert meer over de camera èn het maken van betere foto’s. We gaan namelijk in op de basisbeginselen van de digitale fotografie en daarnaast ook dieper in op compositie, standpunten etc. Dit maakt onze basiscursus fotografie een stuk uitgebreider omdat we je ook mee gaan nemen in de creatieve mogelijkheden.

Waarom je wilt leren fotograferen

Je wilt die “bijzondere” foto met een mooie compositie en de juiste scherptediepte maken maar weet niet precies hoe je dat prachtige plaatje kunt maken. Een bijzondere foto maken gaat een paar stappen verder dan alleen op de knop drukken, al lijkt dat met de digitale mogelijkheden van tegenwoordig vaak niet zo. Tijdens de cursus leer je de camera optimaal te benutten waardoor je weet hoe je jouw visie kunt vastleggen op de gevoelige plaat.

Wie volgt deze basiscursus fotografie

De basiscursus fotografie is er voor iedereen die in het bezit is van een spiegelreflex- of systeemcamera. Je bent een enthousiast fotograaf en gaat ervoor om je camera beter leren kennen zodat je van de Auto-stand af kunt. Tijdens onze fotografiecursus zet je je eerste stappen om steeds creatiever aan de slag te gaan! Je gaat in de loop der tijd steeds minder nadenken over de techniek waardoor de creativiteit de ruimte krijgt!

Beleef een inspirerende dag

Tegen 10 uur beginnen we met een inspirerende en leerzame dag! We dompelen ons onder in de uitgebreide theorie om de magie van de fotografie te ontdekken.  Aan de hand van ons theorieboek en begeleidend fotomateriaal ga je je eerste stappen zetten in jouw creatieve ontwikkeling.

Gedurende de dag zul je veel informatie krijgen over diafragma, sluitertijd, ISO tot allerlei compositiemogelijkheden aan toe! Tussendoor is er alle tijd om vragen te stellen, het voordeel van de basiscursus fotografie aan huis.   De theorie van de basiscursus neemt meestal tot circa 15.00 uur in beslag. Daarna hebben we desgewenst nog tijd om afsluitende vragen te stellen en eindig je met veel nieuwe kennis en  inspiratie.

De basiscursus fotografie houdt echter niet op na deze dag! We bieden nog twee maanden nazorg; als deelnemer heb je de mogelijkheid om op onze privé facebookgroep foto’s te uploaden waar wij dan op kunnen reageren en je desgewenst kunnen voorzien van tips en tricks. Dit als stimulans om met de camera bezig te blijven.

Onze cursusdata

Onze basiscursus fotografie organiseren we op afspraak zodat, ook in de weekenden. Zo is er altijd wel een datum die in de agenda past. Uiteraard is het ook mogelijk om de basiscursus fotografie met meerdere mensen tegelijk te volgen,

 Eerstkomende cursusdagen:

 • Op afspraak

 

Hierom volg je een een basiscursus bij Picha Foto

 • De basiscursus is uitgebreider dan de meeste basiscursussen en niet online*
 • Onze basiscursus is een privécursus waardoor je alle aandacht krijgt
 • Je kunt de theorie direct in praktijk brengen
 • Je gaat groeien in je fotografische ontwikkeling
 • We geven je leerzame feedback gedurende twee maanden
 • Je hebt direct een stevige, uitgebreide, basiskennis in de fotografie
 • Eenvoudige doorstroming naar andere cursussen, workshops en reizen en gedurende een jaar 10% korting op onze workshops

* We kiezen bewust voor de “offline” cursus in plaats van online cursus omdat persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staan. De ervaring leert dat tijdens een cursus altijd vragen naar boven komen die dan direct te beantwoorden zijn. De combinatie van theorie en praktijk gedurende de dag zorgt ervoor dat je direct je eerste stappen in de fotografie kunt gaan maken.

Aanmelden

Via de button boven of hieronder kun je je aanmelden voor deze uitgebreide basiscursus. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ontvangst en daarna een factuur voor deze cursus. Deelname is definitief na aanmelding en betaling.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp

Wacht niet te lang ! Het is jammer om die mooie camera op de plank te laten liggen of alleen de automatische stand te gebruiken !

Leer je camera kennen en ontdek een nieuwe wereld !

Ja, ik doe mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media