Creatief & inspirerend

Jaarcursus natuurfotografie

Dompel je onder in de magische wereld van de natuurfotografie !
Ja, ik ga mee !
  • Aanvang april
  • 6 avonden, 5 praktijkdagen
  • minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers
  • € 675,00 per persoon (incl. 21% BTW)
  • Excl. reis- en verblijfskosten

Informatie
In oktober 2024 starten onze  volgende praktijkcursus natuurfotografie De jaarcursus natuurfotografie is het ideale vervolg op de basiscursus fotografie, met name om ook na de cursus direct bezig te blijven met je camera. Voor de cursus geldt dat de technische basiskennis van je camera voldoende aanwezig dient te zijn.

Tijdens deze jaarcursus gaan we  de theorie namelijk breder toepassen in de praktijk en ons verder in bepaalde onderwerpen verdiepen.  Leren “kijken” gaan we verder ontwikkelen, net als het maken van composities op gebieden als landschap, macro, abstract etc. met als doel ieders creativiteit verder te ontwikkelen.

De maandelijkse bijeenkomsten bestaan uit een praktijkdag en een bespreekavond om de gemaakte beelden te bespreken. De groep is minimaal 6 en maximaal 8 personen groot. Op deze manier is er alle tijd voor goede begeleiding in het veld en beeldbespreking tijdens de avonden.

Naast de praktijkdagen krijg je ook nog een aantal thuisopdrachten. Tevens is het maken van een samenhangend jaarportfolio een van de leukste opdrachten voor de deelnemers. Aan het begin van de jaarcursus brengt iedereen zijn / haar ideeën in en stellen we ieders thema na bespreking en beoordeling vast.  Hierna heeft iedereen het hele cursusjaar de tijd om het portfolio te maken, welke we op de laatste avond zullen bekijken en bespreken.

De praktijkdagen zijn op verschillende locaties, over het algemeen in Nederland. Soms kan een locatie wijzigen in verband met de verwachte weersomstandigheden. Dit wordt altijd even met de groep kortgesloten.

Ga de uitdaging aan gaan en dompel je onderin de wereld van de natuurfotografie. Ontwikkel jezelf en je creativiteit samen met een stimulerende groep cursisten door te fotograferen en discussiëren.

Data jaarcursus natuurfotografie 2024

Bespreekavond dinsdagavond 19:30-22:00 uur

  • n.n.b.

Velddagen zaterdag-of zondagochtend

  • n.n.b.

Via de button boven of hieronder kun je je aanmelden voor deze inspirerende jaarcursus. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en daarna een factuur voor deze cursus. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Bij deelnemers voor PR2 nemen we na aanmelding altijd persoonlijk contact op omtrent de fotografische ervaring. dit om te grote niveauverschillen in een groep te voorkomen.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Stap in de magische wereld van de natuurfotografie !

Ja, ik ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media