Een cursus op ieder niveau

Privècursus of workshop compact- en spiegelreflexcamera

Haal het beste uit jezelf en de camera !
aanvragen
  • Maatwerkcursus, theorie en praktijk
  • Op afspraak
  • Deskundige begeleiding
  • Vanaf € 45,00 voor compact
  • Vanaf € 135,00 voor spiegelreflex
  • Voor beginners en gevorderden
Picha Foto - Nederland - Holland - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Europa - Wereldwijd - Tulpen - Tulpenvelden - Macro - Detail - Binnenkant - Kern

WORD EEN BETERE FOTOGRAAF
Een fotografiecursus is de beste manier om je verder te ontwikkelen. Wanneer je geen tijd of zin hebt in een groepscursus  dan is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor privé cursus of workshop. Een fotografiecursus of workshop stemmen wij af op jouw wensen zodat je grote stappen vooruit kunt maken. Individuele begeleiding geeft 100% aandacht en je hebt direct de mogelijkheid om vragen te stellen.

Basistechnieken
Heb je een nieuwe camera, ben je net met fotograferen gestart en weet je niet hoe alle instellingen werken ? Wij kunnen voor een spiegelreflex-/systeemcamera in circa 3 uur de basis uitleggen. voor compactcamera’s hebben wij deze mogelijkheid ook, dan is de cursusduur circa 1 uur. Met de basiskennis op zak fotografeer je niet meer vanaf de automatische stand en worden de foto’s al veel mooier.

Natuurfotografie
Wil jij ook van die mooie landschaps- of macrofoto’s leren maken? Leer deze kneepjes in de praktijk tijdens een privécursus natuurfotografie. Bij aanmelden kunt u aangeven wat de wensen zijn.

Workshop op maat
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op maat? Wacht dan niet langer en stuur ons een aanvraag met jouw specifieke wensen.

Privécursus plannen
De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Geef in het formulier alvast aan wat de gewenste datum en tijdstip is. Wij kijken dan of de datum beschikbaar is. Mocht het niet lukken dan kijken we in overleg naar een ander moment.

Tarief privécursus
De kosten voor een privécursus  spiegelreflex-/systeemcamera zijn € 135,00 incl. 21% btw voor circa 3 uur. Voor een compactcamera is dit € 45,00 incl. 21% btw voor circa 1 uur.  De prijzen zijn exclusief € 0,29 per kilometer bij meer dan 10 km vanaf Doesburg. Voor een workshop op maat maken we een passende offerte naar aanleiding van de wensen. Een extra deelnemer bij de privécursus meenemen is mogelijk voor € 35,00 per uur.

Aanmelden
Via de button boven of hieronder kun je je vrijblijvend aanmelden voor de privécursus of workshop. Na aanmelding nemen we de aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Haal het beste uit jezelf en je camera !

aanvragen

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media