evaluatieformulier

HOE WAS JE REIS?

Wij zijn blij dat je voor Picha Foto gekozen hebt en je hebben mogen begeleiden tijdens één van onze avontuurlijke, leerzame en bovenal gezellige fotoreizen. Ons aanbod en dienstverlening staan altijd hoog in het vaandel. Daarom stellen wij het zeer op prijs wanneer je onderstaand evaluatieformulier invult om zo te horen hoe je jouw reis hebt beleefd. Je input kunnen wij weer meenemen in eventuele verbeteringen van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe reizen. Het invullen van het vragenformulier kost slechts een aantal minuten. Bij voorbaat dank voor de moeite.

  Geef aan welke reis je hebt gedaan, naar welk land en hoeveel dagen.


  Wat voor waardering zou je de reis in zijn geheel geven. Het gaat hier vooral over de reis en om hoe je de reis beleefd hebt. Uiteraard speelt de organisatie daar een belangrijke rol in, maar je verwachtingen van een land, een slecht weer periode of ziekte kan daar ook op van invloed zijn geweest.

  Hier kun je in een paar woorden of zinnen aangeven wat je van de reis vond. Hoe je het aan vrienden of familie zou vertellen als ze vragen hoe de reis is geweest?


  Mogen wij je ervaringen en beoordeling van de reis uit dit evaluatieformulier citeren en als review / beoordeling bv. op onze website plaatsen, enkel met voornaam?


  Hoe heb je het contact met onze fotograaf/fotografen tijdens de reis ervaren?

  Was de ontvangst goed en kregen jullie duidelijke uitleg over wat je mocht verwachten? Kon je met je vragen snel terecht en werd dit accuraat afgehandeld?


  Hoe was de reisroute en het reisprogramma? Denk aan: snelheid van het reizen, voldoende afwisseling, fotolocaties, overeenkomstig de verwachtingen enz.

  Hier kun je aangeven wat volgens jou anders of beter had gekund in de planning. Denk aan rust momenten, of juist meer activiteiten, ergens langer verblijven, onlogische volgorde enz.


  De accommodaties voor overnachtingen worden altijd met de grootst mogelijke zorg gekozen. Welk waardering zou je de gekozen accommodaties geven?

  Heb je een aanmerking op een accommodatie waar je verbleef? Geef dan kort aan welke accommodatie dit was dit was, wanneer we tijdens een reis van meerdere accommodaties gebruik hebben gemaakt. Dit mag negatief zijn, maar ook positief. Voor ons zijn jou opmerkingen en suggesties zeer waardevol om onze klanten op een goede wijze van dienst te kunnen blijven.


  Indien van toepassing tijdens de reis. Bij vervoer kun je denken aan: vervoer met personenbusje en lokale chauffeur/fotograaf - Vervoer per trein / lokale bus/binnenlandse vlucht enz. Hoe vond je dat dit geregeld en georganiseerd was? Eventuele opmerkingen kun je in in het veld hieronder aangeven.

  Indien van toepassing op deze reis. Heb je een aanmerking op het vervoer, de chauffeur, de gekozen trein, de taxi transfers of anders? Geef kort aan waar dit was. Wij koppelen de feedback die we krijgen ook altijd terug naar onze lokale mensen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en ook om onze waardering te uiten.


  In een aantal reizen hebben we excursies toegevoegd met lokale gidsen. Ben je tevreden over de excursie die we in onze fotoreis geïntegreerd hebben? Waren ze de moeite waard, interessant, passend bij jou interesses, enz.

  Indien van toepassing: Hoe heb je de excursies ervaren? Sprong er een in positieve of negatieve zin uit? Ben je tevreden over de gids (-en), het vervoer enz.?


  Zijn wij geslaagd er een mooie (masterclass-) fotoreis van te maken? Wij proberen tijdens een fotoreis zoveel mogelijk begeleiding aan en contact met de deelnemers te hebben. Hebben we je vragen goed kunnen beantwoorden of eventuele, onvoorziene of niet-fotografische, problemen kunnen oplossen?

  Heb je suggesties of juist een kanttekening waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?


  Naast ons huidig aanbod zullen we in de komende jaren ons programma uitbreiden naar avontuurlijke bestemmingen op meerdere continenten.

  Vind ons:

  Doesburg en Kalkar
  T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
  E: algemeen@pichafoto.nl
  KvK-nummer: 67290310

   

  social media