Welkom op de nieuwspagina van Picha Foto. Ga je mee op avontuur? Auteur en fotograaf Ronald deelt op deze plek van alles over zijn passie voor fotografie. Hij schrijft over de reizen die hij maakt, bijzondere plekken die hij ontdekt en over de onontdekte wereld die zichtbaar wordt gemaakt dankzij de lens van zijn fototoestel.  

Op deze pagina kun je gebruik maken van een extra menu. Hiermee zie je in één oogopslag wat de meest recente berichten zijn of kun je in het archief duiken.

Ben je enthousiast geworden over een artikel? Heb je een vraag voor fotograaf Ronald? Of heb je leuke tips of aanvullingen? Plaats het gerust onder het betreffende artikel of neem even contact met ons op. Veel leesplezier!


– MEEST RECENTE BERICHTEN –


Kleurenchallenge: de winnaars

De afgelopen week hebben we in het kader van de Corona-crisis een Picha Foto kleurenchallenge georganiseerd, waarmee we de tijdlijn op Facebook …


Herfst op de hoge venen

Al enige tijd lag het plan er om een dag naar de Hoge Venen te gaan om nog even van de herfstkleuren te gaan genieten, die zo langzaamaan op hun top kwamen….