Onze mediaservices
Wij brengen de historie weer tot leven !

Onze werkwijze

10 jaar ervaring en kwaliteit in eigen beheer.

prijsopgaaf
ontvangst
planning
digitalisering
Levering

Onze mediamogelijkheden

een korte beschrijving van ons aanbod

 • 8 mm digitaliseren

  Wij digitaliseren uw films met een professionele scanmachine en corrigeren handmatig kleur- en belichting, waar mogelijk. Reiniging van film is mogelijk tijdens het proces.

  Informatie en prijzen

 • videobanden digitaliseren

  In ons laboratorium hebben we digitaliseringsapparatuur voor vrijwel alle soorten videobanden. De banden vergaan door de jaren heen vanwege allerlei omstandigheden: vocht, magnetische invloeden, warmte en de tand des tijds. Bijzondere herinneringen kunnen dus werkelijk gewist worden. Wacht niet tot het te laat is !

  Informatie en prijzen

 • negatieven digitaliseren

  Een doos of map vol negatieven ? Wilt u deze digitaal, als print of als diashow op tv ? Wij scannen kleinbeeld- en middenformaatnegatieven. Indien gewenst kunnen wij ook nog kleurcorrectie toepassen wanneer de negatieven verkleurd zijn.

  Informatie en prijzen

 • foto’s digitaliseren

  Uw oude foto’s of vakantiefoto’s, waarvan u geen negatief of digitaal bestand (meer) heeft, zijn bij ons in goede handen. Ook met een fotoalbum kunt u bij ons terecht. Wij digitaliseren per foto of desgewenst hele pagina’s inclusief bijgeschreven teksten. 

  Informatie en prijzen

 • audio digitaliseren

  Platenspelers en cassettedecks zijn zeldzaam geworden.  Heeft u nog een mooie verzameling oude LP’s en singles met dat prachtige nostalgische geluid? Of speciale cassettebandjes maar geen apparatuur meer ? Wij kunnen dit prachtige oude materiaal voor u digitaliseren en overzetten op harddisk of CD in WAV of MP3 -files.

  Informatie en prijzen

 • foto afdrukservice

  Snelle service, afdrukken op professioneel fotopapier: wij printen uw dierbare herinneringen in ons eigen laboratorium zodat we de kwaliteit in eigen hand hebben. Voor grote afdrukken hebben wij een pvc-opplakservice voor een strakke look in de fotolijst.

  Informatie en prijzen

 • foto op canvas

  Wilt u ook een kunstwerk aan de muur ? Wij printen en spannen alle canvasdoeken in ons eigen laboratorium. Door gebruik van de beste spielatten wordt kromtrekken voorkomen. Ook kleuromzetting naar sepia of zwart-wit behoort tot de mogelijkheden.

  Informatie en prijzen

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media