muziekcassettes & vinyl

audio digitaliseren

Wij brengen de historie weer tot leven !
Vraag nu aan !
  • singles en LP’s
  • volgens regels van BUMA/STEMRA
  • mp3 of wav-files
  • vanaf € 3,50 per exemplaar

Informatie
Cassettebandje digitaliseren: Uw audio opnamen van uw cassettebandje eindelijk weer terugluisteren, vanaf CD of MP3? Geen platenspeler meer maar thuis nog die wel die mooie verzameling oude LP’s en singles met dat prachtige nostalgische geluid? Wij kunnen dit prachtige oude materiaal voor u digitaliseren.

De muziek zetten we naar keuze om in WAV of MP3 -files. WAV-files zijn ongecomprimeerde bestanden voor op CD. Wij maken één bestand per zijde van de geluidsdragers.

Aan het digitaliseren van geluidsmateriaal zitten een aantal wettelijke voorwaarden voor ons als bedrijf omdat muziek auteursrechtelijk beschermd is vanuit BUMA/STEMRA.

Wij mogen, net als u, een thuiskopie voor u produceren. Daarvoor gelden een aantal regels:
-De LP of single is niet door u te vinden op CD.
-Verstrekking aan u is maximaal 1 exemplaar.
-Na digitalisering dienen wij het materiaal te verwijderen van onze computers.

Indien u meerdere videobanden, films of muziek heeft, kunt u een formulier downloaden om de volgorde, en soorten, aan te geven waarop u uw materiaal gedigitaliseerd wilt hebben.

Bijkomende kosten digitalisering
€ 6,00 per CD
€10,00 per DVD
€10,00 startkosten per opdracht

Bij grote hoeveelheden kunt u kiezen om bij ons een harddisk of USB-stick af te nemen of er zelf één (enkel nieuw) mee te leveren.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp. Een mailtje is ook altijd welkom.

Aflevermogelijkheden
Er zijn een aantal mogelijkheden om de waardevolle spullen bij ons te krijgen:

Persoonlijk afleveren: afleveren op afspraak in Doesburg

Opsturen:  zorg voor een stevige verpakking van de materialen en verstuur dit via de pakketpost inclusief track-and- trace code. dan kun je zien wanneer het pakket is aangekomen. Wanneer je wilt verzenden, kunt je dit van te voren aangeven bij ons zodat wij een formulier kunnen per mailen. Dit formulier is in te invullen om mee te sturen zodat wij alle gegevens hebben.

Ophalen aan huis: In een straal van 40 km rond Arnhem halen wij uw materialen persoonlijk op. Wanneer u contact met ons opneemt om een ophaalafspraak te maken, kunt u van te voren een opdrachtformulier hier downloaden en invullen en aan ons mailen. Dan hebben wij direct alle gegevens en aantallen compleet voor een snelle en juiste verwerking.

De kosten voor ophalen en retourneren zijn € 30,00. Bij orders boven € 500,00 berekenen wij geen kosten voor onze haal- en brengservice.

Woont u verder dan 40 km van Arnhem maar wilt u uw materialen toch laten ophalen ? Neem dan contact op voor de kosten en mogelijkheden.

Brengt u uw historie ook tot leven ?

vraag nu aan !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media