losse foto's & fotoalbums

foto's digitaliseren

Wij brengen de historie weer tot leven !
Vraag nu aan !
  • digitaal of als print
  • losse foto’s of hele albums
  • diverse retouche en bewerkingsopties
  • scans op hoge resolutie
  • vanaf € 3,50 per foto

Informatie
Oude foto’s van vroeger in albums, mapjes of los in een doos ? Heeft u een leuke foto op uw vakantie laten maken maar geen digitaal bestand ? Wij kunnen alles digitaliseren en dupliceren.

Wij zetten uw foto’s over naar dvd of wij maken er een print van. Digitaliseren doen we met de beste apparatuur en standaard op hoge resolutie. Wij doen geen concessies aan kwaliteit.

Mocht er een bepaalde volgorde gewenst zijn, zorg dan dat u uw materiaal aanlevert in de door u gewenste scanvolgorde. Wij digitaliseren alles persoonlijk en hebben volledige controle over uw dierbare materialen.

Een complete pagina of een heel album digitaliseren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is zeker interessant wanneer er tekst bij geschreven is.

ADVIES: wanneer u nog een negatief mocht hebben van een foto dan is het raadzaam om deze te laten scannen omdat de kwaliteit meestal beter zal zijn aangezien het een originele beelddrager betreft.

Techniek
Met onze professionele scanner worden foto’s gescand op 300 of 600dpi. Kleur en belichtingscorrectie worden automatisch door ons toegepast, verder, overige retouche niet. Foto’s tot 10×15 cm scannen wij op 600 dpi, grotere formaten op 300 dpi.

Wanneer wij uit een album moeten scannen, laten wij het album altijd intact tenzij anders aangegeven. Dit met de kanttekening dat foto’s niet te strak vastgelijmd dienen te zijn omdat ze er anders niet onbeschadigd uit gehaald kunnen worden.

Om losse foto’s goed te kunnen scannen dienen ze niet achter glas of een passe-partout te zitten. Dit veroorzaakt onscherpte en newtonringen.

Retouchering en bewerking
Beschadigde afbeeldingen kunnen wij vakkundig bewerken en restaureren. Voor zeer ingewikkelde restauraties van uw dierbare foto’s hebben wij een specialistisch bedrijf. Wij geven vooraf een prijsopgaaf aan de hand van uw foto met een inschatting van de tijd die wij of ons specialistisch bedrijf nodig hebben voor het optimaal retoucheren.

Indien u meerdere videobanden, films of muziek heeft, kunt u een formulier downloaden om de volgorde, en soorten, aan te geven waarop u uw materiaal gedigitaliseerd wilt hebben.

Bijkomende kosten digitalisering bij meer dan 10 foto’s zonder print
€ 6,00 per CD
€10,00 per DVD
€10,00 startkosten per opdracht

Bij grote hoeveelheden kunt u kiezen om bij ons een harddisk of USB-stick af te nemen of er zelf één (enkel nieuw) mee te leveren.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Voor een complete prijslijst omtrent digitalisering kunt u ook hier kijken.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp. Een mailtje is ook altijd welkom.

Brengt u uw historie ook tot leven ?

vraag nu aan !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media