Digitalisering & reparatie

videobanden digitaliseren

Wij brengen de historie weer tot leven !
Vraag nu aan !
  • Voor alle soorten videobanden
  • reparatie van banden en cassettes
  • 1 op 1 overzetten of nabewerking
  • opslag op dvd, harddisk of usb
  • vanaf € 19,50 per tape (t/m 2 uur)

Informatie
Bijna iedereen heeft ze nog thuis: de oude videobanden, wellicht ook van allerlei verschillende soorten. De opgenomen herinneringen zijn zeer waardevol, mogen niet verloren gaan omdat ze nooit meer overgedaan kunnen worden. De kans dat de beelden en geluiden niet meer zijn te gebruiken wordt steeds groter. De tapes vergaan door allerlei omstandigheden: vocht, magnetische invloeden, warmte en de tand des tijds.

Voor het digitaliseren van uw videobanden bent u bij ons aan het juiste adres. We gebruiken de beste apparatuur en software waarmee we uw materiaal digitaliseren en op dvd of harddisk zetten. We doen dit al jaren en hebben dan ook ruime ervaring en expertise in het omzetten van deze oude beelden.

Iedere band kunnen wij naar wens in de nabewerking nog controleren op lege stukken of zeer slechte beeldkwaliteit zodat wij een mooie aaneengesloten film kunnen digitaliseren.

Videoband beschadigd?
Vaak lijkt het erger dan het is. In de meeste gevallen kunnen we banden of cassettes welke beschadigd zijn ook nog repareren of overzetten in een nieuwe cassette om toch nog te kunnen digitaliseren.

U kunt er op vertrouwen dat uw films bij ons in goede handen zijn.

Wij digitaliseren de volgende materialen voor U: 
-VHS / SVHS
-VHS-C
-BETAMAX
-VIDEO 2000
-VIDEO 8
-HI 8
-DIGITAL 8
-MINI DV
Tip: Bekijk vooraf uw videobanden of ze daadwerkelijk gedigitaliseerd moeten worden. Het gebeurt regelmatig dat wij banden digitaliseren welke uiteindelijk niet bewaard hoeven te worden, bijvoorbeeld wanneer er enkel tv-programma’s op staan. de kosten hiervoor zijn € 5.00 per tape. Deze kosten en het werk willen wij u en ons graag besparen.

Heeft u geen tijd om uw films te bewerken ? Wij kunnen uw herinneringen tot een mooie compilatie maken. Dit geldt voor de oude materialen maar ook voor de huidige materialen.

Indien u meerdere banden, films of muziek heeft, kunt u een formulier downloaden om de volgorde, en soorten, aan te geven waarop u uw materiaal gedigitaliseerd wilt hebben.

Bijkomende kosten digitalisering
€ 6,00 per CD
€10,00 per DVD
€10,00 startkosten per opdracht

Bij grote hoeveelheden kunt u kiezen om bij ons een harddisk of USB-stick af te nemen of er zelf één (enkel nieuw) mee te leveren.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op ! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp. Een mailtje is ook altijd welkom.

Brengt u uw historie ook tot leven ?

vraag nu aan !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media