Avontuurlijke  fotosafari zuid en midden oeganda 

(17 dagen)

“unieke ontmoetingen met gorilla’s en boomleeuwen”
maandag 12 augustus t/m woensdag 28 augustus 2024
Thema: wildlife- en landschapsfotografie
prijs 2024 € 9815,00 (incl. 21% btw) o.b.v. twee-persoonskamer
Aantal deelnemers minimaal 5, maximaal 7

 

 
In samenwerking met onze lokale partner:
Adventures to Gorilla Africa LTD
Boek nu
Neem een optie
nieuwsbrief
EEN 17-DAAGSE UNIEKE BELEVENIS! → |
  • BEGELEIDING DOOR FOTOGRAAF EN TWEE LOKALE GIDSEN MET EEN KLEINE GROEP

  • KENNISMAKINGS- EN TERUGKOMAVOND, BEELDBESPREKINGEN TIJDENS FOTOSAFARI

  • VERVOER MET TWEE SAFARIVOERTUIGEN, MAX 4 PERSONEN PER VOERTUIG

  • TREKS NAAR BERGGORILLA’S, CHIMPANSEES EN DE GOLDEN MONKEYS

  • VEEL GAME DRIVES, BOOTTOCHTEN, AVONDSAFARI LAKE MBURO EN HIKE NAAR DE MGAHINGA VULKAAN

  • DE ZELDZAME SCHOENBEKOOIEVAAR, UNIEKE BOOMKLIMMENDE LEEUWEN EN NOG VEEL MEER WILDLIFE

  • WARE NATUURBELEVING, BEZOEK AAN LOKALE GEMEENSCHAPPEN EN ONTHAASTEN IN PARADIJSELIJKE LODGES

  • ADEMBENEMENDE LANDSCHAPPEN EN GROTE DIVERSITEIT AAN FLORA EN FAUNA

  • ALLE ACTIVITEITEN, ENTREEGELDEN EN VERGUNNINGEN INBEGREPEN, VERBLIJF OP BASIS VAN VOLPENSION

Picha Foto - Oeganda - Zebra - Safari - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

ALGEMENE INFORMATIE
Oeganda is één van Afrika’s minder bekende safaribestemmingen en  heeft onnoemelijk veel moois te bieden.

Op deze safari maken we een trek naar de zeldzame berggorilla’s, één van de vele hoogtepunten, observeren we de vele vogelsoorten en genieten we van de Oegandese cultuur. Tijdens deze safari heb je ook de mogelijkheid voor een trektocht naar de Golden Monkeys en de Chimpanzee Habituation Experience.   In de avond overnachten we in prachtige locaties met zicht op de sterrenhemel waar we ook het wildlife kunnen aanschouwen! In Oeganda kun je ook de bijzondere schoenbekooievaar zien in Mabamba Swamp. 

Eén ding is zeker: het wordt een safari, in samenwerking met “Adventures to Gorilla Africa LTD”,  om nooit te vergeten en je zult vele geheugenkaarten vol schieten!

Dag 1: 14 augustus  (overnachting Entebbe)
Onze fotosafari start in Entebbe, gelegen aan het welbekende Victoriameer. In de loop van de dag of avond kom je aan in de internationale luchthaven waar je wordt opgehaald en naar ons eerste hotel in Entebbe wordt gebracht. Hier kun je bijkomen van de vlucht en van een welverdiende nachtrust genieten.

Vanaf morgen gaan we op een prachtige fotosafari door de ‘Parel van Afrika’, zoals Oeganda ook wel wordt genoemd. De komende weken gaan we op zoek naar het vele wildlife de en vele prachtige vogels. En natuurlijk twee van de vele hoogtepunten: de Gorilla’s en Chimpansees!! Ook maken we een prachtige hike naar één van de vele vulkanen die Oeganda rijk is.

Je zult waarschijnlijk ogen en oren tekort komen tijdens ons Afrikaanse avontuur. Tijdens deze unieke fotoreis ontdek je de geuren, kleuren, flora en fauna van de savanne, moerasgebieden en het tropisch woud.

Picha Foto - Oeganda - Giraf - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd
Picha Foto - Oeganda - Shoebill Stork - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 2: 15 augustus  (overnachting Lake Mburo N.P.)
Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt trekken we vandaag de natuur van Oeganda in! We gaan naar Mabamba Swamp and Wetland, één van meest belangrijke gebieden voor vogelobservaties in Oeganda, voor onze eerste tour.

Je zult direct versteld staan hoe gezegend dit land is qua natuur ondanks dat het een relatief klein land is. Eén van de vogels die we hier hopelijk gaan spotten, is de Schoenbekooievaar ofwel de Shoebill Stork. Naast deze bijzondere vogel herbergt dit gebied minstens 260 andere soorten.

In de loop van de middag rijden we in een aantal uur naar onze eerste lodge bij Lake Mburo National Park waar we de komende nachten zullen verblijven. Na het diner zullen we het programma voor de komende dag doornemen en kun je op het gemak relaxen en fotograferen bij de lodge.

Dag 3: 16 augustus (overnachting Lake Mburo N.P.)
Lake Mburo National Park is één van de kleinste nationale parken van Oeganda. Het is echter wel het enige nationale park in Oeganda waar impala’s gefotografeerd kunnen worden! Het park is zeer divers met moerassen en in het Nationaal Park gelegen meren en savannes. De meren krijgen water van de Rwizirivier welke met elkaar zijn verbonden door moerassen. Het dierenleven is groot en we krijgen ongetwijfeld elandantilopen, steppezebra’s, wrattenzwijnen en Rothschilds giraffen voor onze camera. Deze dieren zijn vaak op korte afstand te fotograferen. De komende dagen zullen we hier prachtige game drives en boottochten maken.

Vandaag beginnnen we de ochtend met onze eerste game drive op zoek naar het wildlife in het park. we gaan op zoek naar mooie composities van de dieren in het landschap en hopelijk kunnen we prachtige close-up foto’s maken. Lake Mburo heeft met ongeveer 8000 exemplaren de grootste populatie zebra’s!

Picha Foto - Oeganda - Murchison -Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Rijk aan water en moerassen betekent ook dat we met de auto niet overal kunnen komen. Een inspirerende boot cruise staat voor vandaag dan ook op het programma dwars door het prachtige ecosysteem van meren en moerassen. Het zal een uitstekende mogelijkheid zijn om de vele nijlpaarden en krokodillen te zien. Ook vogels en buffels zul je hier kunnen spotten. Wanneer je gek bent op betoverende zonsondergangen, bereid je dan vast voor!

In de avond kun je genieten in de omgeving van de lodge en de dieren bekijken er regelmatig rondlopen. Ook is er altijd de mogelijkheid om de foto’s te bekijken en vragen te stellen om tot betere resultaten te gaan komen. Je zult merken dat de eerste dagen je zoveel indrukken krijgt dat je ondersneeuwt in je snelheid om foto’s te maken. Tijdens de fotoreis zul je alle tijd hebben om je wildlifefotografie te verbeteren samen met de begeleidend fotografen.

Picha Foto - Oeganda - Nijlpaard -Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd
Picha Foto - Oeganda - Chested Sunbird - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 4: 17 augustus (overnachting Lake Mburo N.P.)
Vandaag hebben we een aantal spectaculaire activiteiten. Onze ochtend game drive brengt ons naar de hoogste heuvel van het Nationaal Park met prachtige panorama’s over de meren van Lake Mburo N.P. Onderweg zullen we weer veel wildlife kunnen spotten en fotograferen.

In de middag kun je kiezen tussen een wandeltocht of gamedrive. Er zijn verschillende routes waar we uit kunnen kiezen en we worden begeleid door een lokale gids Het is absoluut een aparte ervaring om wandelend door de schitterende natuur te trekken tussen de dieren door!

Als afsluiter van onze tijd in dit bijzondere park maken we nog een opwindende night drive en gaan op zoek naar de dieren die ’s avonds actief zijn. Met een beetje geluk kunnen we luipaarden, hyena’s, stekelvarkens, schubdieren en veel meer ontdekken.

Dag 5: 18 augustus (overnachting Mgahinga)
Lake Mburo laten we vandaag achter ons en we trekken verder naar het zuidwesten op weg naar onze lodge tussen Mgahinga Gorilla National Park en Bwindi Impenetrable Forest Park. Een reis van ongeveer 300 km en circa 6 uur dwars door het Oegandese landschap.

Mgahinga is een klein park en herbergt één van de zeldzaamste dieren ter wereld: de berggorilla.Het park ligt op het drielandenpunt van Oeganda, Rwanda en Congo en bestaat uit diverse vulkanen waarnaar het park ook is vernoemd.

De komende dagen gaan we hiken, op zoek naar gorilla’s en maken we een prachtige boottocht over één van de meren.

Picha Foto - Oeganda - Virunga - Vulkanen - Fotografie - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen
Picha Foto - Oeganda - Woud - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 6: 19 augustus (overnachting Mgahinga)
Vandaag staat in het teken van een prachtige hike door Mgahinga National Park waar we de hele dag voor uittrekken. Met drie vulkanen is het gebied ideaal voor prachtige wandelingen. Onder begeleiding van een gids bewandelen we Mount Mgahinga (3.474 meter).

Onderweg naar het moeras in de krater kunnen we met een beetje geluk de golden monkeys spotten en genieten van de enorme lobelia’s.

De beloning boven is bijzonder met zicht op het landschap en de vulkanen. Het is een ervaring om niet snel te vergeten!

Na terugkomst en het diner is er alle tijd om na te praten over deze mooie dag en de gemaakte foto’s te bekijken.

Dag 7: 20 augustus (overnachting Mgahinga)
De wandeltocht van gisteren zal ongetwijfeld vermoeiend geweest zijn, vandaar dat we een rustige dag inlassen om de schitterende indrukken van gisteren te verwerken.

Vandaag staat er nog wel een mooie en ontspannende boottocht op het programma over Lake Mutanda. Het meer is sprookjesachtig met prachtig uitzicht op de Virunga-vulkanen en de vele eilandjes die in het meer liggen. Je hebt alle tijd om van de omgeving te genieten en enkel je camera het werk te laten doen.

De rest van de dag is er tijd om te relaxen en de spieren rust te geven voor de dag van morgen. Dan staat de Gorilla Trek op het programma. Tussendoor is er uiteraard weer de mogelijkheid om een feedbacksessie op de gemaakte foto’s te doen en verbeterpuntjes te bekijken en bespreken.

Picha Foto - Oeganda - Murchison -Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd
Picha Foto - Oeganda - Gorilla -Chimpansee- Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 8: 21 augustus (overnachting Mgahinga)
Na een vroeg ontbijt gaan we bepakt en bezakt op weg voor onze eerste Gorilla Trek. Onze kleine groep wordt ontvangen door de gids die ons meer zal vertellen over de gorillagroep die we gaan bezoeken inclusief wat we wel en niet mogen doen tijdens de trek. De gorilla’s bewegen zich vrij door het bos en de moeilijkheidsgraad van onze trek is dus volledig afhankelijk van waar de gorilla’s zich op dat moment bevinden en de staat van de wandelpaden die modderig kunnen zijn door regen.

Wanneer we ze gevonden hebben, is er een uur de tijd om ze te fotograferen. Daarna moeten we ze weer met rust laten om ze niet te verstoren. Het is van groot belang de aanwijzingen van de gidsen en rangers te volgen tijdens de aanwezigheid bij de groep gorilla’s. Absolute stilte en zo min mogelijk bewegen, zijn meestal de ingrediënten voor de mooiste en onvergetelijke momenten. Het maakt de vaak lange, soms moeilijke trektocht meer dan goed.

Dag 9: 22 augustus (overnachting Mgahinga)
Na gisteren de gorilla’s bezocht te hebben, gaan we vandaag een bijzondere evaring beleven! We gaan mee met een aantal onderzoekers tijdens een “Golden Monkey Habitutation Experience”! Deze groep apen staat centraal in een langlopend onderzoek naar hun gedrag. Door mee te gaan met een groep onderzoekers kunnen we hun groeps- en individueel gedrag observeren gedurende de ongeveer vier uur dat we erbij aanwezig mogen zijn. We zijn in deze tijd onderdeel van de groep onderzoekers en volgen ze in hun studie naar de Golden Monkeys. We kijken dus eigenlijk achter de schermen mee in de wetenschappelijke benadering van het primatenonderzoek.

Je zult tijdens deze dag ook merken dat het verschil in bewegingssnelheid van gorilla’s en de Golden Monkeys groot is. Waar gorilla’s veelal in hun gebied blijven, trekken de Golden Monkeys veel sneller rond door het oerwoud. We zullen zeker meer in beweging zijn om de groep te observeren en het is een prachtige uitdaging om deze mooie beesten op de foto te krijgen.

Picha Foto - Oeganda - Golden - Monkey - Fotografie - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen
Picha Foto - Oeganda - Leeuwen - Boom - Savanne - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 10: 23 augustus (overnachting Ishasha)
We vertrekken na het ontbijt richting Ishasha, het meest bekende gedeelte van het Queen Elizabeth National Park vanwege de unieke boomklimmende leeuwen.

In de middag maken we na de lunch een game drive, op zoek naar deze koning van de jungle. Normaal blijven leeuwen op de grond, maar hier hebben ze zichzelf aangeleerd om de dag slapend in bomen door te brengen. De dieren hebben een voorkeur voor de grote vijgenbomen die hier op de savanne staan. In de hele wereld zijn er maar twee gebieden waar je dit fenomeen kunt bekijken, in Ishasha en in Tanzania.

Na een enerverende game drive kunnen we gaan genieten van een prachtige zonsondergang. Aangezien onze lodge midden in het park ligt aan de oevers van de Ntungwe rivier, is het wild ook vrij om door het kamp te trekken. Vanuit het kamp kun je regelmatig olifanten en apen zien bij de rivier of buffels die grazen aan de oevers.

Dag 11: 24 augustus (overnachting Ishasha)
Vroeg in de ochtend vertrekken we om de natuur tijdens zonsopgang te kunnen meemaken en maken we weer een fantastische game drive door de omgeving. Ongetwijfeld zullen we weer veel wildlife zoals olifanten, leeuwen, waterbokken, luipaarden, Oegandese antilopen en wilde zwijnen voor onze camera krijgen.

Na meerdere game drives zul je merken dat je steeds beter weet waar je op moet letten. In de loop der tijd krijg je ook steeds meer informatie en is het ook leuk om kleiner wild en vogels te vinden omdat je ook weet waar je ze zoeken moet.

Het gebied van Queen Elizabeth N.P. is rijk aan cultuur. In de middag gaan we op bezoek bij een Oegandese gemeenschap om te zien hoe zij lokale gerechten bereiden waarbij je uiteraard kunt helpen met bereiden en proeven!

In de avond genieten we van de geluiden rond ons kamp bij een heerlijk haardvuur.

Picha Foto - Oeganda - Kudde Olifanten -Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd
Picha Foto - Oeganda - Kazinga kanaal - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen

Dag 12: 25 augustus (overnachting Queen Elizabeth N.P.)
Na Ishasha gaan we een klein stukje noordelijker in het Queen Elizabeth National Park. Het park is bekend om zijn rijke biodiversiteit van savannes, dichte oerwouden, moerassen en kratermeren met bijzondere uitzichten. Er komen meer dan 90 soorten zoogdieren voor. Kobantilopen, buffels, grote groepen nijlpaarden en olifanten laten zich veel zien.

In de middag gaan we op bootsafari over het Kazinga Kanaal, de natuurlijke verbinding tussen Lake Edward en Lake George aan de voet van de Rwenzori Mountains! Hier kunnen we grote groepen nijlpaarden, krokodillen en vogels fotograferen. Een grote diversiteit aan andere dieren, die naar het water komen om te drinken en zich onder te dompelen, zul je ook zeker gaan zien. Watergebieden zijn bij uitstek locaties waar altijd veel dieren samenkomen. Het is bijzonder om te kunnen zien hoe het leven en ritme van alle diersoorten is.

Dag 13: 26 augustus (overnachting Queen Elizabeth N.P.)
Vroeg in de ochtend vertrekken we om de natuur tijdens zonsopgang te kunnen meemaken. Vandaag staat er weer een prachtige game drive op de planning en gaan we op zoek naar wildlife en weer veel dieren voor de camera krijgen waaronder olifanten, leeuwen, waterbokken, luipaarden, Oegandese antilopen en wilde zwijnen. Na meerdere game drives zul je merken dat je steeds beter weet waar je op moet letten. In de loop der tijd krijg je ook steeds meer informatie en is het ook leuk om kleiner wild en vogels te vinden omdat je ook weet waar je ze zoeken moet.

In de middag gaan we naar de krater- en zoutmeren die in het landschap verspreid liggen. Niet alleen kunnen we dan een indruk krijgen van de zoutwinning die al vanaf de 16e eeuw gebeurt, maar ook kunnen we met wat geluk grote groepen flamingo’s zien die in en rond de meren vertoeven.

Picha Foto - Oeganda - Spiesbok -Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd
Picha Foto - Oeganda - Luipaard - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 14: 27 augustus (overnachting Kibale N.P.)
We maken we nog een prachtige gamedrive door het Queen Elizabeth National Park om daarna te vertrekken naar Kibale National Park. Tijdens de rit van enkele uren zul je veel indrukken krijgen van het Oegandese straatbeeld waardoor je je zeker niet hoeft te vervelen.

Voordat we bij onze lodge komen maken we een prachtige wandeling door het moerasgebied van Bigodi Swamp. Bigodi herbergt ongeveer 200 verschillende vogelsoorten, 8 primaten, otters en verschillende andere dieren.

Bigodi Swamp is een lokaal initiatief en door onze wandeling met de ervaren gids komen de inkomsten ten goede aan de lokale bevolking voor huizen en onderwijs. Na aankomst in de lodge is de rest van de dag ter vrije invulling.

Dag 15: 28 augustus (overnachting Kibale N.P.)
Vandaag gaan we heel vroeg op pad voor een bijzondere chimpansee trektocht, mits de omstandigheden het toelaten, en mee met The Chimpanzee Habituation Experience.

De trekking is veel uitdagender dan de standaard bezoeken aan deze bijzondere dieren. We gaan  met onderzoekers op zoek naar een groep chimpansees die niet gewend is aan mensen. Deze groepen leven dieper in het oerwoud, verder weg van de drukkere trails, en verhuizen ook vaker naar een nieuwe locatie.

Deze unieke dag begint al vroeg in de ochtend bji het Ranger Station. Kibale Forest is een bijzonder toevluchtsoord in Afrika voor 13 primaatsoorten en 350 soorten vogels. Onderweg kun je onder meer de Red Tailed Monkey, Black and White Colobus monkey en de Grey Cheeked Mangabey tegenkomen.

Picha Foto - Oeganda - Chimpansee - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Deze unieke ervaring geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de groepsdynamiek onder de chimpansees en ook veel ander wildlife te spotten. Al met al zal dit een bijzondere dag worden. Mocht door omstandigheden deze dag niet door kunnen gaan, dan gaan we op pad met een reguliere chimpansee trektocht.

Picha Foto - Oeganda - Giraf - Savanne - Fotografiereis - Natuurfotografie - Fotografie reizen - Dierenfotografie - Afrika - Wereldwijd

Dag 16: 29 augustus (Vlucht naar Amsterdam)
Vandaag is de laatste dag van onze fotosafari door Oeganda. Vele unieke momenten hebben we meegemaakt tijdens onze excursies, hikes, boottochten en onvergetelijke trekkings naar de gorilla’s en chimpansees.

Na het ontbijt maken we nog een forest walk bij de lodge waarna we rond het middaguur vertrekken naar het vliegveld bij Entebbe om de nachtvlucht naar Amsterdam te nemen en een prachtige reis af te sluiten. Aankomst in Amsterdam is op 30 augustus.

Ervaring
Geschikt voor beginnend en gevorderde fotografen, basiskennis omtrent sluitertijden, diafragma en iso-waarde is wel een vereiste. Voor informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Overnachtingen – toeristenbelastingen – vervoer op locatie met 2x 4×4 safari auto’s – Vergunning (€ 700,00 p/p) Gorilla Trek Bwindi of Mgahinga – Vergunning Chimpanzee Habituation Experience – boottochten- gamedrives en hiking fee vulkaan – community tours – twee engels sprekende gidsen – volpension gedurende de reis, incl. 2 non-alcoholische dranken – water onderweg – entreegelden parken – fooien voor gidsen, overige voor eigen rekening – Vakkundige begeleiding op locatie – Overheidsbelastingen –
Bespreekavonden – kennismakings- en terugkomavond

Reisdetails, niet bij de reis inbegrepen
Vervoer naar / parkeren bij vertrekluchthaven
Vluchten naar Entebbe v.v. en evt. luchthavenbelastingen
Visa voor Oeganda
Optionele kosten rondom COVID-19
Alcoholische consumpties
Aankopen van persoonlijk aard
Fooien voor eigen rekening (gidsen en restaurants zijn inbegrepen)
Reis- en/of annuleringsverzekering en overige verzekeringen
Toegangsvisum en verplichte/geadviseerde inentingen voor Oeganda

Vluchtadvies Oeganda Entebbe
Heenvlucht (1x overstap)
13 augustus 2023 16:15 uur – 23:30 uur: Amsterdam – Doha
14 augustus 2023 10:30 uur – 16:00 uur Doha – Entebbe
Terugvlucht (rechtstreeks)
29 augustus 2023 23:30 uur – 06:55 uur  Entebbe – Amsterdam

Vluchtkosten liggen gemiddeld tussen de € 700,00 en € 1000,00 excl. bagage en afhankelijk van rechtstreekse vlucht of met overstap. Houd rekening met extra reisdagen voor heen en terug.

Vluchten dienen pas geboekt te worden na definitieve doorgang van de fotoreis !!
Vluchttijden kunnen door maatschappijen gewijzigd worden !!

De accommodaties
We verblijven centraal gelegen tussen de fotolocaties.
De maaltijden
Volpension. Overige versnaperingen en consumpties zijn voor eigen rekening. Na aankomst in het hotel in Entebbe krijg je een welkomstdrankje.

De activiteiten
Tijdens deze fotosafari zullen we een meerdere wandelingen ondernemen waarbij een redelijke basisconditie gewenst is. We lopen over ongeplaveide paden door de natuur en luchtvochtigheid speelt ook een rol in Oeganda.

Kledingadvies
Het is raadzaam om stevig schoeisel en praktische kleding mee te nemen.

Een visum voor Oeganda dient online aangevraagd te worden via deze website (januari 2023)
Kosten ongeveer $ 50,00 (januari 2023)

https://visas.immigration.go.ug/

Voor geadviseerde en verplichte inentingen, raadpleeg de actuele status bij de GGD:

https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/oeganda

Highlights

Chimpansee tracking
Gorilla tracking
Veel wildlife en vogels
Game drives
Night drives
Boottochten
Natuurwandelingen

Aandachtspunten

Wildlifefotografie
Zwart-wit fotografie
Werken met scherptediepte
Lensgebruik
Standpunten
Compositie
Creativiteit

Het weer in Oeganda in augustus

Zonsopkomst rond 7:45 uur

Zonsondergang rond 18:45 uur

Gemiddelde min/max temp.: 17C / 27C

Neerslag: 13 dagen

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media