Fotoworkshop

dynamische kustfotografie

“Herfst in Zeeland”
zaterdag 16 september 2023
15:00 t/m ca. 20;00 uur
locatie: goeree-overflakkee
Prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie

Aan de mooie kust van Goeree-Overflakkee gaan we ons deze dag richten op het fotograferen van kustlandschappen en macrofotografie op het strand en in de duinen. Het gebied waar wij heengaan is een dynamisch landschap dat constant in beweging is. Wind en water hebben hier vrij spel wat resulteert in stuifduinen, zoutmoerassen en vele vogels die er langs de waterlijn foerageren. Het gebied loopt regelmatig onder water waardoor iedere keer dat we er komen het weer een verrassing is wat we aantreffen. De brede stranden en Hollandse luchten maken het plaatje compleet om ook lekker uit te waaien in een weids landschap. In deze tijd van het jaar kleuren de zoute moerassen fel rood van het vele zeekraal. een mooi contrast met de zeeasters in dit gebied die dan paars gekleurd zijn!

Tijdens de workshop passeren meerdere technieken de revue om op creatieve wijze kustlandschappen en details vast te leggen, in “wat komt aan bod” staan de diverse onderwerpen waar we het over kunnen gaan hebben: van zwart-wit tot abstracte fotografie.

Tijdens de workshop geven we intensieve begeleiding in het veld om tot mooie resultaten te komen en je creativiteit verder te ontwikkelen. We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor compositie en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
De te lopen afstanden zijn tussen 3 en 5 kilometer.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Theorie geven we  tijdens de begeleiding van de workshop en praktische vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor genoeg eten en drinken tijdens de workshop, er is geen horeca in de omgeving.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media