Erik’s fotowandelingen 

veluwe 2024

Data en tijd: zie agenda hieronder

 

Thema wandeling: landschaps- en macrofotografie
locatie: wisselende locaties op de veluwe
Prijs: € 27,50 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 3, maximaal 6

 

 

 

Ga mee !
nieuwsbrief

Informatie Erik’s fotowandelingen Veluwe 

We gaan leren kijken als een fotograaf, met oog voor overzichten en details! Ga mee op onze fotografiewandelingen over de Veluwe.

De wandelingen zijn geschikt voor alle natuurliefhebbers met een compact- en spiegelreflexcamera die van wandelen houden en  toch meer van natuurfotografie of fotografie in het algemeen willen weten.

Gemiddeld duren wandelingen 3,5 uur. De lengte kan een beetje verschillen maar meestal ligt het tussen de 4 en 5 kilometer afhankelijk van het gebied waar we de wandeling organiseren.

Op een informele en vooral gezellige manier krijg je tijdens het wandelen handige tips en informatie over materialen en technieken voor het maken van mooie foto’s. In het gebied waar wij met de groep wandelen heb je alle tijd om te fotograferen en vragen te stellen.

Vanaf januari gaan we op weer op pad in de mooie natuur van de Veluwe. Wij doen dit op verschillende locaties, afhankelijk van het jaargetijde. Meestal zijn de wandelingen op woensdag maar ook andere data komen voor. De onderstaande agenda wordt iedere keer weer ververst met nieuwe dagen en locaties.

Wandelagenda 2024

  • Zaterdag 11 februari (Kootwijk)
  • Woensdag 6 maart (Kootwijk)

Alle exacte informatie hierover ontvang je na aanmelding via de mail. Deze wandelingen starten ongeveer rond het middaguur. Binnenkort komen er wandelingen welke met zonsopkomst of zonsondergang gaan plaatsvinden.

Overige informatie
Bedoeld voor
Iedereen die wil fotograferen en wandelen.

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de wandeling, we lopen gemiddeld 4 tot 5 kilometer. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze wandeling is bedoeld om tijdens het wandelen ook rustig te kunnen fotograferen waarbij op de diverse fotomomenten uitleg, instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kun je je aanmelden voor een wandeling. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende de gekozen wandeling. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Wanneer de aanmelding 2 dagen of korter voor aanvang van een wandeling is, kun je het bedrag ter plaatse contant voldoen.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvang je uiterlijk 2 dagen van tevoren bericht van annulering en wordt de betaling aan geretourneerd of kun je aan een andere wandeling deelnemen wanneer deze in de agenda staat.

Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal een week voor de gereserveerde wandeling.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media