Fotoworkshop

Friese Waddenkust

 

dinsdag 29 maart 2024 (15:00 t/m 20:00 uur)
Zaterdag 10 augustus 2024 ( 17:00 t/m 22:00 uur)
Thema: landschappen, lange slutiertijden, vogels
Locatie: Provincie Friesland
Prijs € 99,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie

De Waddenkust heeft altijd een magische uitstraling, wat voor weer het ook is. De weidsheid is enorm en vaak kunnen we ons onderdompelen in prachtige dreigende luchten, de vele vogels die er zijn en afsluiten met een schitterende zonsondergang.

Tijdens onze fotoworkshop aan de Friese Waddenkust ga je leren zien als een ervaren landschapsfotograaf. We gaan ons verdiepen in het maken van mooie composities en kunnen hopelijk genieten van een schitterende zonsondergang wanneer het licht prachtig over de Waddenzee strijkt.

Gedurende de fotoworkshop is er alle tijd om vragen te stellen op de verschillende locaties die we zullen bezoeken, het is een veldworkshop dus na een korte introductie over landschapsfotografie, filtergebruik, statief etc. gaan we lekker aan de slag.

De Waddenzee is Unesco Werelderfgoed en niet voor niets! Van Wierum tot Koehool: we zullen hier genoeg onderwerpen voor onze lens krijgen variërend van oude paaltjes, prachtige kwelders tot het lijnenspel in de Waddenzee welke veroorzaakt zijn door getij. Of combineer de geulen in de slikken met prachtige luchten. Alle onderwerpen zullen dienen als basis voor jouw prachtige landschapsfoto’s.

Tijdens de workshop geven we intensieve begeleiding in het veld om tot mooie resultaten te komen en je creativiteit verder te ontwikkelen. Na afloop zul je ongetwijfld met mooie beelden tevreden huiswaarts keren!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor wat eten en drinken tijdens de workshop. De te lopen afstanden zijn niet enorm groot.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Theorie geven we  tijdens de begeleiding van de workshop en praktische vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop en de betaling via onze webshop regelen. Na betaling ontvangt u een bevestiging van ontvangst betreffende deze workshop.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

 

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media