workshop

landschapsfotografie

kootwijkerzand

maandag 4 november 2024
8:00 uur t/m ca. 14:00 uur
thema workshop: landschaps- en macrofotografie
locatie: kootwijk
prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
Kootwijkerzand is het grootste zandverstuivingsgebied van Europa, ruim 700 ha groot. Een plek waar het zand bij harde wind nog echt stuift en op andere plekken belandt. Het gebied kenmerkt zich door mooie heuvels, door de wind gevormde dennenbomen, mossen en zeldzame jeneverbessen. Het maakt dit gebied tot een van de meest bijzondere in Nederland.

In deze tijd van het jaar kunnen we hopen op bijzondere weersomstandigheden en prachtige wolkenluchten. Op de ondergrond groeien de kleine mosjes welke je met het blote oog bijna niet ziet, geweldig voor de macrofotgraaf. Het gebied is bij uitstek geschikt voor het toepassen van landschaps- en macrofotografie en daagt uit tot het maken van mooie composities, iets wat niet zo eenvoudig is in dit gebied.

Een paar dagen voor aanvang van de workshop wordt het precieze aanvangspunt van de workshop bekend gemaakt. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. Er zijn geen horecagelegenheden in de buurt tijdens de workshop.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we lopen onbewust redelijk wat kilometers door het gebied heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media