Fotoworkshop

garderen

Herfstkleuren in de Garderense duinen
 
zaterdag 28 oktober 2023
7:30 uur t/m ca. 15:00 uur
Thema workshop: landschaps- en macrofotografie
Locatie: garderen
prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
Tijdens deze workshop gaan we een mooi stukje van de noordelijke Veluwe bezoeken.

Garderen staat bekend om zijn duinen en is daardoor een prachtig stukje Nederlandse natuur. Wanneer de weersomstandigheden een beetje meewerken, zijn er in deze tijd genoeg paddenstoelen die we prachtig kunnen vastleggen, inclusief de beginnende kleurenpracht van de herfst. Het landschap is zowel geschikt voor landschaps- als macrofotografie. De gehele workshop zal hier dan ook op gericht zijn.

De indeling van de workshop is afhankelijk van het weer. Zo spreken we bij zonsopkomst 30 minuten voor zonsopkomst af. Bij een bewolkte of regenachtige start van de dag  besparen we ons deze vroege start en beginnen we een uurtje later.

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. Er zijn geen horecagelegenheden in de buurt tijdens de workshop. Natuurlijk kunnen we na afloop nog ergens onder het genot van een drankje

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we lopen onbewust redelijk wat kilometers door het gebied heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Vermeld bij inschrijving de gewenste workshopdatum in het tekstveld van het inschrijfformulier.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media