Fotoworkshop

“Lente in het bos”

maandag 20 mei 2024 (2e pinksterdag)
05:30 uur t/m ca. 14:00 uur
thema workshop: landschap- en macrofotografie
locatie: Veluwe
prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
In deze tijd van het jaar ontwaakt de natuur weer in volle glorie.
Ten oosten van Ermelo en Putten ligt één van de oudste en mooiste bossen van Nederland dat zich in deze tijd van het jaar hult in prachtig lichte groentinten.

Eeuwenoude eiken die lijken te bewegen in de nevelen die in het bos hangen. Ze zijn verwrongen in wonderlijke vormen door de tand des tijds en geven het bos in de volksmond de bijnaam “het bos van de dansende bomen”. Deze bomen hadden voor de houtproductie toentertijd geen waarde en zijn blijven staan in het bos.

Er zijn ook donkere delen in het bos waar douglas- en fijnsparren een dicht dak van naalden boven je vormen. In het bos ligt ook het Solse Gat, een kuil die tijdens de laatste ijstijd ontstond door een draaikolk van gletsjerwater, maar er zijn ook vele grafheuvels te vinden. Uit deze begraafplaatsen en diverse archeologische vondsten.

In deze wirwar van bomen is het lastig om composities te maken, soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Bent u meer in macro geïnteresseerd, dan zijn er genoeg mogelijkheden om te ontdekken. We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. Er zijn is horecagelegenheid in de buurt waar we na afloop eventueel nog gezellig kunnen napraten.

De indeling van de dagworkshop is afhankelijk van het weer. De start is rond zonsopkomst maar bij echt bewolkt en evt. regenachtig weer besparen we ons deze vroege start en starten we een uurtje later. U krijgt daarover een aantal dagen voor aanvang bericht.

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we lopen onbewust redelijk wat kilometers door de stad heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media