workshop

urban fotografie   

Rotterdam

Zaterdag 4 maart 2023 13:00 uur t/m ca. 18:30 uur
 
thema workshop: architectuur-, urban-, avondfotografie
locatie: rotterdam
prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
aantal deelnemers minmaal 4, maximaal 8

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
Wanneer het landschapsfotografie betreft, biedt niet enkel de natuur die mogelijkheid maar ook de stad. Rotterdam is bij uitstek DE stad om urban fotografie te beoefenen. De stad is een mix van oude en nieuwe stadsdelen, met mooie moderne architectuur, de Oude Haven en de fotogenieke bruggen over de Maas. Een stad die altijd in beweging is.

Deze stad biedt alle kansen om te experimenteren met compositie, HDR, perspectief, architectuurfotografie, belichting, lijnenspel, zwart/wit en meer. Maar denk ook aan een panorama van het weidse uitzicht vanuit Zuid richting het centrum en vice versa. Fotografeer de Koopgoot met een telelens, speel met beweging in lucht of water door het gebruik van filters.

Kortom: mogelijkheden genoeg om te experimenteren en creatief te werk te gaan.

Tijdens de workshop kunt u vrijuit fotograferen waarbij alle tijd is voor vragen en uitleg om tot betere foto’s te komen. We kiezen bewust voor een late eindtijd omdat we de sfeer rond zonsondergang ook willen meenemen in de workshop. Dit geeft altijd weer andere technieken en een nieuwe dimensie aan de foto’s.

Aangezien deze workshop wat later begint en later eindigt kunnen we rond de avond nog gezamenlijk ergens dineren in de buurt waar we op dat moment zijn.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we lopen onbewust redelijk wat kilometers door de stad heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Vermeld bij inschrijving de gewenste workshopdatum in het tekstveld van het inschrijfformulier.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media