Fotoworkshop

strand fotografie

ijmuiden

dinsdag 5 november 2024
07:30 uur t/m ca. 14:00 uur
thema workshop: landschaps-, macro- en vogelfotografie
locatie: ijmuiden
prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
Fotograferen langs onze prachtige kust biedt een scala aan mogelijkheden!

Er zijn mogelijkheden om met lange sluitertijden aan de slag te gaan. Dit vergt weer een hele aparte benadering waarin wij de noodzakelijke informatie zullen geven. Lange sluitertijden geven een compleet ander beeld: ze zijn geen “registratie” van wat het oog ziet maar een interpretatie ervan.

Ook de prachtige structuren in het zand, vele schelpen, de mooie wolkenluchten en de vele vogels zijn onderwerpen om je in te verdiepen. Het havenhoofd naast het strand is een waar vogelparadijs en geeft ook de mogelijkheid om mooie beelden te maken wanneer de golven breken op de basaltblokken.

Er valt dus genoeg te ontdekken op en rond het strand om hier een fantastische workshop te beleven en thuis te komen met prachtige beelden.

Tijdens de workshop is er alle tijd voor vragen en ondersteuning bij het maken van de foto’s.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. Er is een horecagelegenheid aan het strand waar we na afloop eventueel nog gezellig kunnen napraten.

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gevorderd fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. De afstanden op het strand en de havenhoofden zijn niet groot, we zijn op een klein gebied bezig met fotograferen.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt je je aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Vermeld bij inschrijving de gewenste workshopdatum in het tekstveld van het inschrijfformulier of gebruik het keuzevak.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277, ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvang je uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, je ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media