Fotoworkshop

wild fotografie

zaterdag 31 augustus 2024
10:00 uur t/m ca. 16:30 uur
thema workshop: wildfotografie europese diersoorten
locatie: wildpark vlak over duitse grens
prijs € 119,00 (incl. 21% btw)
aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie
De wolf is terug in Nederland! In het wild levende dieren zijn echter lastig te fotograferen, als het al lukt om ze waar te nemen. Daarom gaan we nu niet achter onze wolf aan maar zoeken we haar soortgenoten en andere dieren op in een prachtig wildpark.

In Duitsland zijn een aantal mooie wildparken waar je relatief “eenvoudig” Europese zoogdieren in een natuurlijk lijkende leefomgeving kunt fotograferen en kunt genieten van hun natuurlijk gedrag.
Dit najaar gaan wij fotograferen wildpark op een relatief korte afstand in Duitsland. Hierdoor is het park uitermate geschikt voor een dagworkshop.

In het park zijn de dieren op relatief korte afstand van elkaar te bewonderen, de loopafstand in het park is maar enkele kilometers. We treffen o.a. de volgende diersoorten aan: moeflons, wisenten, lynxen, wolven en beren. De uitdaging is om niet alleen een mooi dierenportret te maken, maar bijvoorbeeld ook de actie van en interactie tussen de dieren. Het spel van de beren onderling, of solitair, is leuk om te observeren en fotograferen. Neem vooral de tijd om te kijken naar het gedrag. Een uur geboeid kijken en wachten tot er iets speciaals gebeurt, is zo voorbij. Ook in een wildpark laten de dieren zich niet leiden door de fotografen.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Het park is niet enorm groot, over de hele dag loop je een aantal kilometer door het park.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: koffie/thee met gebak, entreegelden.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Vermeld bij inschrijving de gewenste workshopdatum in het tekstveld van het inschrijfformulier.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media