Fotoworkshop

Bloemen, vlinders en insecten

zondag 16 juni 2024
10:00 uur t/m ca. 14:00
Locatie: Utrecht
Prijs € 89,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

 

Boek nu
Nieuwsbrief

Informatie

Er zijn bijna geen dankbaarder onderwerpen dan bloemen en insecten in de lente! In deze tijd zul je een kleurexplosie beleven, gecombineerd met allerlei mooie vormen. De bloemen trekken ook weer allerlei insecten en prachtige vlinders aan! De uitdaging om dit vast te leggen gaat beginnen.

Het is namelijk niet zo vanzelfsprekend om hier een prachtige (macro-)foto van te maken. Zeker met warm weer zijn de vliegende onderwerpen actief en alle bloemen en planten deinen ook makkelijk heen en weer wanneer er wat wind staat. Het eerste wat we gaan doen is KIJKEN. Kijken wat je ziet, hoe je je onderwerp benadert en hoe het gedrag van insecten en vlinders is. Wanneer je structuur ontdekt in vliegroutes kun je hierop anticiperen bij het maken van je beeld.

Een andere stap is het maken van een boeiende compositie. Welk objectief gebruik je, welk standpunt en zie je aparte lijnen of vormen in je onderwerp.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je wordt in je proces om tot een mooie sprekende foto door ons begeleid. Tijdens de workshop ga je kijken als macrofotograaf en krijg je tip & tricks omtrent deze aparte tak van de fotografie. We gaan je creativiteit ontwikkelen en je leren zien als een fotograaf, met oog voor compositie en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor wat eten en drinken tijdens de workshop. De te lopen afstanden zijn klein.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Theorie geven we  tijdens de begeleiding van de workshop en praktische vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische artiest ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media