Fotoworkshop

kustfotografie

Lange Sluitertijden

Meerdere data 2024 (zie hieronder)
Tijd: zie datum hieronder
Locatie: Provincie Zeeland
Prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Data 2023 Fotoworkshop kustfotografie lange sluitertijden

  • woensdag 6 maart 2024 van  13.00 uur t/m ca. 18:30 uur

  • donderdag 18 april 2024 van 12.00 uur t/m ca. 17:00 uur

  • zondag 17 november 2024 van 12.00 uur t/m ca. 17:00 uur

Informatie

Aan de mooie kust van Zeeland gaan we ons een hele middag richten op het fotograferen van kustlandschappen met lange sluitertijden. De stranden, paaltjes  en bruggen bieden veel mogelijkheden om je in deze creatieve manier van fotograferen te ontwikkelen.

Lange sluitertijden maken dat je anders moet gaan kijken en de techniek moet gaan aanpassen. Sluitertijden van 30 seconden tot meerdere minuten zijn geen uitzondering. Filters zijn bij deze vorm van fotografie dan ook een belangrijk onderdeel om te komen tot de gewenste lange tijden.

Van te voren is het visualiseren van een beeld wat je wilt gaan fotograferen belangrijk.  Naast  lange sluitertijden zijn op het strand ook leuke patronen te ontdekken wanneer de zee zich terugtrekt.

Tijdens de workshop geven we intensieve begeleiding in het veld om tot mooie resultaten te komen en je creativiteit verder te ontwikkelen. We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor compositie en details! De workshop kustfotografie is ook uitstekend geschikt om te werken met polarisatie- en grijsverloopfilters. Ook deze filters en hun kenmerken komen natuurlijk aan bod.

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gevorderd fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor wat eten en drinken tijdens de workshop. De te lopen afstanden zijn klein. We fotograferen op een aantal verschillende locaties waarheen we ons met de auto moeten verplaatsen.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Theorie geven we  tijdens de begeleiding van de workshop en praktische vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn. Vermeld bij inschrijving de gewenste workshopdatum in het tekstveld van het inschrijfformulier.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media