Fotoworkshop

Hallerbos

de paarse bossen van brussel
vrijdag 26 april 2024
06:30 uur t/m ca. 14:00 uur
Thema workshop: landschaps- en macrofotografie
Locatie: Halle
Prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie

Het bos nabij Brussel laat elk voorjaar weer een ware kleurenpracht zien. Onder een deken van lichtgroene beukenblaadjes lijkt het Hallerbos met haar boshyacintjes en daslook een waar schilderspalet. Het bos is het meest belangrijke en meest uitgestrekte bosgebied tussen Zenne en Zonien.  Een gevarieerd reliëf zorgt voor prachtige fotografiemogelijkheden en maakt een bezoek aan dit bos meer dan de moeite waard. De bloemenpracht is ook zeer kwetsbaar. Tijdens de bloeiperiode wordt er ook streng op gelet dat de bezoekers niet door de bloemen gaan lopen. Een stukje natuurbesef is hier zeker op zijn plaats.

Het bos is uitstekend geschikt voor landschaps- en macrofotografie. De echte creatieve uitdaging zit in de overweldigende kleurenpracht van groen, paars en wit. Natuurlijk kan dit op een realistische manier worden vastgelegd, maar ook meer abstract  en creatief kan dit geweldige foto’s opleveren.

U raakt hier bijna niet uit gefotografeerd maar kijk niet vreemd op wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer u het niet meer ziet zitten, is het een Tranendal. En daar zullen wij dan ook zeker een bezoek aan brengen.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop. Er zijn geen horecagelegenheden in de buurt.

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we lopen onbewust redelijk wat kilometers door het gebied heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar ?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media