Fotoworkshop

Wilde narcissen

 
zaterdag 27 april 2024
12:00 uur t/m ca. 18:00 uur
Thema workshop: landschaps- en creatieve macrofotografie
Locatie: eifel
Prijs € 109,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie

Het is een mooi gekleurd en zelden gezien natuurlijk schouwspel, wat zich in de lente afspeelt: rond de zes miljoen wild groeiende, kleine narcissen vormen een groot geel tapijt en kondigen de lente aan. De wilde narcissen toveren een gele gloed over de valleien en weilanden op de flanken van de Hoge Venen en Eifel.

De wilde narcis bloeit tussen begin maart en eind april en bereikt een hoogte van circa 20 tot 30 centimeter hoog. De bloemen zijn alleenstaand en circa 5 centimeter lang. Direct na de winter verschijnen de bladeren bovengronds zodat de fotosynthese kan beginnen om voedsel aan te maken zodat ze een bloem te kunnen vormen. Na de bestuiving stopt de fotosynthese en worden de voedingsstoffen teruggevoerd naar de bol ondergronds. Op deze wijze maken ze nieuwe bollen en zaad aan om verder uit te breiden.

De narcissenweiden zijn een walhalla voor de macrofotograaf, maar ook landschapsfotografen kunnen hun hart er ophalen. . Tijdens deze workshop gaan we ons ook richten op de ontwikkeling van creativiteit in de macrofotografie.Er is alle tijd om vragen te stellen, ondersteuning te vragen om de fotografie naar een hoger plan te tillen. Na deze dag zul je de narcis met hele andere ogen bekijken.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor overzichten en details!

Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop, we beginnen rond 16:00 uur om het mooie avondlicht mee te kunnen nemen tijdens onze workshop.

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
We lopen onbewust redelijk wat kilometers door het glooiende gebied heen. Een redelijke conditie is wel vereist.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Er is geen theorie vooraf maar in het veld zullen op diverse moment instructie en tips worden gegeven waarmee je aan de slag kunt. Na de workshop is er de mogelijkheid voor iedere deelnemer om drie foto’s in te zenden voor beeldbespreking in onze Creatieve Fotogroep op Facebook.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kunt u zich aanmelden voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media