Fotoworkshop

urbexfotografie en staalwol 1

vrijdag 8 maart 2024 en zondag 27 oktober 2024
18:30 uur t/m ca. 22:00 urbexfotografie
Locatie: duisburg
Prijs € 99,00 (incl. 21% btw)
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8

 

 

 

 

 

Boek nu
nieuwsbrief

Informatie

Ontdek de wereld van de urban exploring tijdens de workshop urbexfotografie in Duisburg We gaan naar een oud industrieel erfgoed, het hoogovencomplex van Thyssen Eisenwerk. Dit oude complex heeft een schat aan fotogenieke plekken. Hier zul je ontdekken hoe mooi oude vervallen gebouwen kunnen zijn. In de avonduren wordt het complex met vele kleuren uitgelicht en geeft het een feeërieke sfeer.

De slogan van een urbexfotograaf is ook: leave nothing but footprints, take nothing but pictures.

Tijdens de workshop geven we intensieve begeleiding in het veld om tot mooie resultaten te komen en je creativiteit verder te ontwikkelen. Er is alle ruimte en tijd om vragen te stellen. Wanneer de locatie verlicht is, gaan we ons ook concentreren op kleurcontrasten. Het is maar een kleine greep aan onderwerpen die aan bod (kunnen) komen tijdens deze gave workshop.

Ook gaan we tijdens de workshop creatief aan de slag met staalwol! Tegen de schitterende achtergrond van deze oude staalfabriek gaan we in groepjes staalwol draaien waarbij we je de techniek hierachter laten zien.

We gaan leren zien als een fotograaf, met oog voor compositie en details!

Overige informatie
Bedoeld voor
Beginnende en gemiddelde fotograaf. (enige kennis van camera-instellingen is wel vereist).

Activiteiten
Zorg voor wat eten en drinken tijdens de workshop. De te lopen afstanden zijn klein.

Begeleiding en terugkoppeling
Deze workshop is een veldworkshop. Theorie geven we  tijdens de begeleiding van de workshop en praktische vragen kunnen we dan ook direct beantwoorden.

Inclusief: n.v.t.

Exclusief: Eigen consumpties, reiskosten. Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de workshop.

Inschrijven
Via de button boven en hieronder kun je je aanmelden voor deze workshop. Geef de gewenste datum aan tijdens de inschrijving. Er staan meerdere data voor deze workshop. Na aanmelding ontvangt je een bevestiging van ontvangst en een factuur betreffende deze workshop. Deelname is definitief na betaling binnen de gestelde betalingstermijn.

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op! Telefoonnummer +31-(0)6-37580277. Ook via Whatsapp.

Bij onvoldoende deelnemers ontvangt u uiterlijk een week van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos annuleren tot maximaal. een week voor de gereserveerde workshop. Er wordt geen restitutie verleend, u ontvangt een tegoedbon ter besteding bij een andere workshop, cursus of fotoreis.

Ook groeien als een fotografische kunstenaar?

Ga mee !

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media