waanzinnige workshops

creatieve en inspirerende fotoworkshops

In zeer korte tijd leer je enorm veel van deze leuke fotografie workshops

  • Een dag vol belevenis en inspiratie
  • Praktische tips waar je echt wat aan hebt
  • Aan de slag met je eigen creativiteit
  • begeleiding van een echte topfotograaf
  • Samen beleven we een onvergetelijke dag
  • het mooiste plaatje… maak jij!

Hoe maak je zo’n waanzinnige foto?

Je hart gaat sneller kloppen van fotografie. Mooie beelden, gave effecten, prachtige kleuren, haarscherpe foto’s… En je hebt zelf al het een en ander geprobeerd. Dat lukt de ene keer beter dan de andere. Handleidingen lezen is niet echt iets voor een creatief persoon. Gewoon lekker doen! Alleen blijft het snel bij de vertrouwde onderwerpen, plekken en camera instellingen. Zonde! Want met slechts een paar tips en trucs, haal je zoveel meer uit jezelf én je camera. 

Wij van Picha Foto vinden dat dit anders kan. Veel creatiever. Veel leuker! Niet eerst dagen lang theorie behandelen, maar direct aan de slag. Tijdens de fotoworkshops nemen we je mee naar prachtige plekken. Leren we je meer over de omgeving en delen we handige en slimme tips en trucs. Net die kleine aanpassing aan jouw camera, levert je direct een waanzinnig beeld op. En die stap opzij, die zorgt voor een prachtige belichting.

Ronald Taal - Picha Foto - Team - Fotograaf

Samen beleven we een onvergetelijke dag. Dat beloof ik. Ik zal me trouwens eerst even aan je voorstellen…

Mijn naam is Ronald, geboren met een camera rond mijn nek. Niet echt natuurlijk, maar mijn passie voor fotografie is enorm groot! Alles wat ik zie, bekijk ik als het ware al door een lens. Ik zie de foto’s voor me. Denk aan de mogelijkheden en de creativiteit neemt de vrije loop. Fantastisch!

Mijn passie voor fotograferen wil ik heel graag met je delen. Ik vind dat fotografie nog veel leuker en creatiever kan. Je leert tijdens mijn workshops dus ook echt andere dingen. Meer. En leuker 🙂

Ik leg je alles, maar dan ook echt alles uit tijdens de workshop. Ik geef je tips en trucs tijdens een unieke en creatieve workshop om meer uit je camera te halen en uit jezelf. Want jij schiet straks niet een paar plaatjes, jij wordt die nieuwe fotografische kunstenaar die waanzinnige foto’s gaat creëren!

Deze waanzinnige workshops gaan we in 2024 geven:

Ja, ik wil me inschrijven voor een workshop

Ook wel leuk om te zien wat eerdere workshop deelnemers hebben gemaakt natuurlijk…


Deze mensen gingen je voor…

Zit er een leuke workshop voor je tussen? Deze mensen gingen je voor:

Ik kende urbexfotografie eerst niet. Zag plaatjes voorbij komen op facebook en ben eerst gaan zoeken. Heel gaaf! Ik heb de workshop gevolgd en zo ontzettend veel hierover geleerd. Ik heb super gave foto’s nu.

Saskia

Ronald heeft me leuke nieuwe dingen geleerd over macrofotografie. Zijn werkwijze is anders dan die van andere aanbieders. Inderdaad creatiever en hij deelt heel veel handige tips.

Pieter

Al 3 workshops gevolgd bij Ronald. Leuke man! Heel enthousiast en veel kennis van zaken. Ik word er zelf ook steeds handiger in en leer iedere keer weer wat nieuws. Ik raad zijn workshops aan. 

Ina

Rotterdam is echt mijn stad. Heb de workshop gevolgd en heb toch weer nieuwe plekken ontdekt. Was een leuke groep en Ronald is erg enthousiast. Toffe vent!

Tim


Ook al zin om te gaan starten?

Deze waanzinnige workshops zijn echt iets voor jou! Je leert meer over de camera én het maken van betere foto’s. We gaan in op de specifieke thema’s en gaan met hele leuke dingen aan de slag!

Tijdens de workshops leer je in korte tijd heel veel. Je krijgt goede en praktische tips waar je direct wat aan hebt. We oefenen, oefenen en oefenen. Steeds kijken we hoe we weer een stap verder kunnen komen. Met deze workshops leer je niet waar je een bepaalde knop voor kunt gebruiken. Nee! Je leert alle ins en outs, krijgt meer informatie over allerlei technieken en ontdekt hoe je jouw creativiteit kunt inzetten voor echte, waanzinnige foto’s.


“Zoveel geleerd! Ik blijf nu van de automatische stand af
en kijk op een andere manier naar mijn foto’s”

Let’s get started!

Reserveer nu jouw plek en zorg dat je erbij bent! 

Je kunt je inschrijven voor een workshop door op onderstaande button te klikken. Dan kom je op de overzichtspagina met alle workshops waaruit je kunt kiezen.

Weet je al welk workshop je wilt volgen? Klik dan hierboven bij jouw workshop op de rode titel waarna je direct naar de workshoppagina gaat om je aan te melden.

Uiteraard kun je bij ons ook telefonisch inschrijven: +31-(0)6-37 58 02 77

Heb je nog vragen, tips, opmerkingen of iets anders wat je graag wilt delen? Neem dan even contact met ons op.
We kijken uit naar je komst en zien je graag bij een van onze workshops!

Ja, ik wil me inschrijven voor een workshop


Ja, ik wil me inschrijven voor een workshop!

Inschrijven

Vind ons:

Doesburg en Kalkar
T: +31 (0)6 – 37 58 02 77
E: algemeen@pichafoto.nl
KvK-nummer: 67290310

 

social media